Holmen anlæg A/S er et velfunderet anlægsgartneri med kompetencer på mange områder – både indenfor de grå og de grønne områder. Vi sætter en ære i at udføre alle vores opgaver med stor omhu og kvalitetssans. Alle opgaver er vigtige for os og ingen opgave er hverken for stor eller lille.

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Anlægsgartnere, der sikrer, at arbejdet bliver udført med en høj grad af kvalitet, omhu og sans for detaljer.

Udover de to ejere af selskabet er der ansat et sted mellem 25 og 40 mænd/kvinder – antallet varierer efter sæsonen. Vi er et ungt team, men besidder alligevel et bredt erfaringsgrundlag. Hvert projekt styres af en formand, som har et indgående fagligt kendskab til det pågældende arbejdsområde.

For tiden har vi 3 lærlinge i gang med deres uddannelse som anlægsgartnere. Vores lærlinge følger enten forløbet på DCJ i Beder v. Århus, eller modtager undervisning lokalt på AMU Nordjylland, Sandmoseskolen ved Tranum. Uddannelsen som anlægsgartner tager ialt 3 år og 10 måneder, og skoleforløbet veksler mellem skoleophold og praktikplads.